Iets te vieren? met Lucht-kasteel maak je het feest helemaal compleet!!

Springkussen huren in Tilburg

Home I Noord-Brabant

Slotenmaker in Tilburg? Kies voor de specialist 

U bent uw sleutel kwijt? Uw slot is kapot? Uw autosleutel ligt in de auto en de deur is op slot? Of is uw sleutel afgebroken? Wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van hang en sluitwerk weten wij als geen ander hoe we snel en adequaat moeten reageren om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Sleutel afgebroken in slot regio Tilburg 

U wilt uw deur openmaken maar uw sleutel komt vast te zitten in het slot. Met een beetje kracht breekt de sleutel ook nog eens af. Soms lukt het nog om de sleutel zelf te verwijderen maar blijven er kleine deeltjes van de sleutel achter in het slot. Hierdoor functioneert het slot niet meer en krijgt u de deur niet meer open. Slotenmakersunie.nl opent uw deur en vervangt indien nodig het slot, onze slotenmakers zijn hiervoor opgeleid en hebben alle kennis en apparatuur in huis om u verder te helpen. 

Buitengesloten in regio  Tilburg
Heeft u uw deur gesloten maar de sleutel zat nog in de binnenkant van de deur? Of wellicht heeft u de deur gesloten en de sleutels binnen laten liggen? Slotenmakersunie.nl helpt u weer naar binnen toe wanneer u bent buitengesloten. Wij zijn snel aanwezig in Tilburg

Autodeur openen in regio Tilburg
Ik heb mijn sleutel in de auto laten liggen en de auto is op slot, wat nu? Deze vraag krijgen wij meerdere keren per dag. Wij kunnen u hier in de meeste gevallen mee helpen want een auto openmaken zonder sleutel is één van onze specialiteiten. Wij maken de auto snel, secuur en schadevrij open.

Slot vervangen in regio Tilburg 
Bij de Slotenmakersunie.nl kunt u snel en gemakkelijk uw sloten laten vervangen. Dit kan meerdere redenen hebben zoals een slecht functionerend slot of wellicht bent u uw sleutels verloren. Heeft u een nieuwe woning dan is het raadzaam om uw sloten te laten vervangen zodat u zeker weet dat er geen dubbele sleutels meer in omloop zijn. Bij de Slotenmakersunie.nl kunnen we snel en gemakkelijk uw sloten vervangen. Onze slotenmaker is meestal binnen 30 minuten bij u op locatie in Tilburg

Inbraakpreventie in regio Tilburg
De slotenmakersunie.nl houdt zich iedere dag bezig met het voorkomen van inbraken in Tilburg Door onze ruime ervaring op dit gebied weten wij exact welk slot en welke beveiliging in uw situatie nodig is om inbrekers buiten de deur te houden. Slotenmakersunie.nl is werkzaam in Tilburg en diverse andere regio’s, wij kunnen u dus in het grootste gedeelte van Nederland van dienst zijn, wanneer u ons nodig heeft. Heeft u schade na een inbraak (poging)? Erg vervelend. Wij kunnen u helpen om deze schade zo snel mogelijk te verhelpen. Bel ons nu op: 0657818487.

Fietsslot openmaken in Tilburg
Het klinkt misschien een beetje raar maar als je je fietssleutel kwijt bent of je fietsslot niet meer open gaat ben je er toch wel heel erg mee geholpen.  Deze door ons bedachte service bestaat waarschijnlijk alleen in Nederland, omdat wij een aantal steden hebben met meer fietsen dan inwoners. Met een team van snelle mobiele fietsslotenmakers die over heel Nederland verspreid zijn kunnen wij altijd snel ter hulp komen, en kunt u uw fiets meteen weer gebruiken.
Ongeacht of het een kettingslot, hangslot of ringslot is, wij maken hem voor u open. Het slot is daarna niet meer bruikbaar. Wij hebben lage voorrijkosten en een vast tarief van €50,- exclusief btw.

Familiebedrijf 
Mijn vader Rob is een aantal jaar geleden begonnen met het bedrijf slotenexpress vanuit onze thuisbasis in Tilburg met één servicebus. Zijn missie om vakmanschap te combineren met duidelijke prijzen en een goede service bleek een succesformule. Na een tijdje kon hij het werk alleen niet meer allen af en was tijd voor uitbreiding! Inmiddels hebben wij er een heus familibedrijf van gemaakt met een nieuwe naam: De Nederlandse slotenmakersunie. Onze missie blijft ongewijzigd, kwaliteit en de beste service bieden aan onze klanten en hebben wij ons servicegebied uitgebreid met vakmannen werkzaam in bijna heel Nederland.

Duidelijke prijzen 
Wij houden zaken graag transparant en duidelijk. Daarom communiceren wij onze tarieven helder. Dit word altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd via deze prijslijst. Natuurlijk is er vaak een stukje maatwerk dat buiten de prijslijst kan vallen maar dit wordt altijd door onze slotenmaker met u overlegd op locatie.

Bij Slotenmakersunie.nl houden we van duidelijkheid. Daarom tonen we onze tarieven graag op onze website. Heeft u onze hulp nodig?
Bel direct voor een afspraak: 073 20 32 037 of gebruik ons contactformulier

LuchtkastelenTarief
White Castle € 130,00
King’s Castle € 85,00
SpringkussensTarief
Springkussen Circus Clown € 85,00
Candy Castle € 90,00
Unicorn World € 90,00
Springkussen Candyland € 90,00
Springkussen F1 Race World € 90,00
Springkussen Unicorn Star € 90,00
Springkussen Seaworld € 90,00
Springkussen Dino Slide € 90,00
Springkussen € 90,00
PartyartikelenTarief
Statafel € 13,50
XL Springkussens Tarief
XL Springkussens Tarief
XL Springkussen Multi Krokodil € 120,00
XL Springkussen Fairy Tale € 120,00
XL Springkussen Piratenboot € 120,00
XL springkussen Safari Jump € 120,00
Mini springkussensTarief
Mini Bounce Kroko € 70,00
Mini Bounce Feest € 70,00
NIEUWSTE SPRINGKUSSENSTarief
Springkussen F1 Race World € 90,00
Springkussen Candyland € 90,00
Alle springkussensTarief
XL Springkussen Piratenboot € 120,00
XL Springkussen Fairy Tale € 120,00
Springkussen Unicorn Star € 90,00
Springkussen Seaworld € 90,00
Mini Bounce Feest € 70,00
Springkussen Dino Slide € 90,00
XL Springkussen Multi Krokodil € 120,00
Springkussen € 90,00
King’s Castle € 85,00
White Castle € 130,00
Springkussen Circus Clown € 85,00
Candy Castle € 90,00
XL springkussen Safari Jump € 120,00
Unicorn World € 90,00
Mini Bounce Kroko € 70,00
Springkussen Candyland € 90,00
Springkussen F1 Race World € 90,00
Overdekte springkussensTarief
Springkussen Unicorn Star € 90,00
Springkussen Seaworld € 90,00
Springkussen Dino Slide € 90,00
Springkussen € 90,00
Candy Castle € 90,00
Springkussen Circus Clown € 85,00
Springkussen F1 Race World € 90,00
Springkussen Candyland € 90,00
King’s Castle € 85,00
White Castle € 130,00
Unicorn World € 90,00Kies voor de betrouwbare slotenmaker in Den Bosch:
Bel:  073 20 32 037 of neem direct contact op. 

-------

Onze diensten in Tilburg

Tilburg is een stad in de provincie Noord-Brabant en daarnaast ook de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. De stad kent een lange historie: de eerste gegevens van de stad dateren uit 1191. Tilburg is ontstaan uit het samenvoegen van verschillende buurtschappen en de dorpskernen zijn nogs teeds terug te vinden in namen van oudere wijken in de stad. In de 15e eeuw werd het Kasteel van Tilburg gebouwd dat vandaag de dag nog steeds terug te zien is in het wapen en logo van de stad. Rond 1600 was Tilburg de belangrijkste wolstad van Brabant en in 1809 kreeg de stad officieel stadsrechten, tijdens de inspectiereis van Lodewijk Napoleon. Eind 19e eeuw werd de stad groot door de textielindustrie en ook na de Tweede Wereldoorlog bleef de stad groeien en ontwikkelen.

Omvang Tilburg
De stad Tilburg heeft een oppervlakte van 88,79 km2. Hiervan bestaat het grootste gedeelte uit land (87,01 km2) en 1,78% uit water. De stad bestaat uit verschillende stadsdelen, waaronder Binnenstad, Oud-Zuid, Tilburg Oost, Oud-Noord, Tilburg Noord, Tilburg West en Reeshof. Er lopen een aantal rivieren door de stad, waaronder het Wilhelminakanaal en de Oude Leij. Ten oosten van de stad stroomt de Nieuwe Leij die overgaat in de Voortse Stroom. De stad kent verschillende parken en natuurgebieden.

Inwoners Tilburg
Tilburg heeft op 1 januari 2020 198.865 inwoners. Dit zijn ongeveer 2.241 inwoners per km2. Door de progressie van de stad in de textielindustrie trok dit ook meer arbeiders aan. Dit zorgde ervoor dat er veel nieuwe inwoners bijkwamen tussen 1950 en 1970. De inwoners van de stad worden Tilburgers genoemd en in de volksmond worden zij Kruikezeikers genoemd. Tilburg heeft tijdens carnaval de bijnaam Kruikenstad, omdat de inwoners tot laat in de 19e eeuw in kruiken urineren om dit te gebruiken voor het bewerken van wol.

------

Kerncijfers gemeente Tilburg

Aan de grafiek met bouwperioden van panden is direct te zien dat er tussen 1950 en 1970 een sterke toename is van nieuwe woningen. Dit is dan ook de periode dat de stad een grote groei en ontwikkeling doormaakt. Het aantal nieuwe woningen ligt in deze periode op meer dan 28.000. Ook is te zien dat deze groei weer sterk afneemt na 1970. Dan worden er 15.000 woningen gebouwd; een daling van 13.000. Tot en met 2000 blijft de bouw van woningen ongeveer gelijk. In de periode 2000-2010 is er weer een lichte daling zichtbaar.

Daarna neemt het aantal nieuwe woningen weer licht toe, tot 12.500. Dit komt onder andere door de bouw van luxe appartementencomplexen rond de Piushaven. De meeste woningen in Tilburg zijn gebouwd voor 2000: dit is in totaal 81%. De rest is na 2000 gebouwd. Op het gebied van eigendom is te zien dat iets meer dan de helft van de woningen is gekocht. 33% valt onder een huur-coöperatie en 16% heeft andere huurafspraken. Zo’n 64% van de woningen zijn eengezinswoningen; 36% van de woningen zijn meergezinswoningen. In totaal is 97% van de woningen in Tilburg bewoond, tegenover 3% van niet-bewoonde woningen.

Alle woningen verdienen een goede bescherming. De Nederlandse Slotenmakers Unie helpt u uw huis te beveiligen.

Bron: basisregistratie Adressen en Gebouwen -
BAG

-----

Tilburg slotenmaker prijzenMisdaadcijfers 

Op het gebied van misdaad staat Tilburg in de top 25 van de meest onveilige plaatsen in Nederland. Dit blijkt uit cijfers van de politie, opgenomen in de Misdaadmeter. Hierin is het verschil te zien in misdaad tussen 2017 en 2018. Tilburg staat in 2017 nog op plek 22; in 2018 is de stad twee plekken gedaald, naar plaats 24. De grootste afname is te zien in autodiefstal: waren dit er in 2017 nog 171, in 2018 zijn er 110 gevallen: een daling van 35,67%. Ook zijn er op veel andere vlakken dalingen van rond de 30%.

Er zijn veel minder delicten van zakkenrollen, overvallen en straatroof in 2018 gemeld. Verder zijn er dalingen in het aantal vernielingen: dit ging van 1286 in 2017 naar 1170 in 2018; een daling van 9,02%. Wel is er een toename te zien in het aantal bedreigingen: hier is een stijging te zien van 4,10%. Het aantal inbraken in schuren is gelijk gebleven: dit waren zowel in 2017 als 2018 235 gevallen. Het aantal woninginbraken is in 2018 met 28,22% afgenomen ten opzichte van 2017.

Wij helpen u bijna in heel Nederland, wanneer u ons nodig heeft. Bel ons nu op: 06 578 18 487.

Waarom Lucht-kasteel.nl 

  • Haal en Breng service
  • Leukste luchtkastelen
  • Volledige en recente veiligheids certificaten
  • Scherpe prijzen 
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Geen borg

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube